Osnovna pravila

Go down

Osnovna pravila Empty Osnovna pravila

Post  Martin on Mon Apr 20 2009, 18:59

NAPOMENA: Ova pravila su kopirana sa foruma Građevinskog fakulteta i malo prilagođena. Shvatite ih kao nekakve smjernice kojih bi se trebali držati.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora tih postova; sukladno čemu administratori, moderatori i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini] ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

Arrow Nedopušteni sadržaj
Admini će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuštenog sadržaja, pri čemu treba imati na umu da je gotovo nemoguće pregledati svaki post što će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadržaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavajte obavijestiti Admine o postojanju istih].

Arrow Uvrijedljivi i vulgarni sadržaji
Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mržnje, prijetećih, politikantskih te seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon nije dopušteno. Korisnik koji prekrši navedena pravila biti će trenutno i trajno isključen iz ovog foruma, a prema prekršitelju će biti poduzete odgovarajuće sankcije. Admini imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove s nedozvoljenim sadržajem.

Arrow Tajnost podataka
Svi podaci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi. Admini ne mogu i neće biti odgovorni ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do otkrivanja podataka.

Arrow Kolačići i e-mail adresa
Forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na računalo kojim pregledavate sadržaj foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Vaša e-mail adresa služi samo za registraciju, te obavijesti vezane uz vaš korisnički račun.

Klikom na "Slažem se..." potvrđujete da se slažete sa svim gore navedenim kao i da ćete se istog pridržavati.


Last edited by Martin on Tue Apr 21 2009, 10:42; edited 1 time in total
Martin
Martin
Admin

Posts : 44
Join date : 2009-04-20
Age : 32
Location : Rijeka

http://ksgri.forumotion.com

Back to top Go down

Osnovna pravila Empty Re: Osnovna pravila

Post  cvjetić on Mon Apr 20 2009, 22:30

Pravila, pravila,..... da bi me udavila..... Very Happy hehe

cvjetić

Posts : 6
Join date : 2009-04-20

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum